La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Fumble en el Hielo

 

Divendres de 22:30 a 23:30 hores.


Director del programa: Francisco Javier Muñoz Romero 

 

Components del programa: 

Francisco Javier Muñoz Romero (director).

Toni Ponce Pastor (Especialista en HFL y LNFA).

Joe ArlaucKas (Exjugador professional de Bàsquet, gran fan de NFL).

Daniel Repiso (Especialista en NHL y Hockey Hielo Nacional).

 

Comptem amb un cartell espectacular de grans aficionats als esports americans, en especial el Football i l'Hoquei Gel, documentats, i actualitzats amb el dia a dia d'estos esports que són un verdader espectacle:


Toni Ponce Pastor, Periodista, que durant tota la seua vida ha sigut seguidor dels Patriots, s'ha submergit en la passió per la NFL ple de dades, notícies i seguidor fidel d'aquest esport.


Joe Arlauckas, jugador professional de Bàsquet, jugant al màxim nivell en Unicaja, Tau i Real Madrid, és un apassionat dels Dolphins, i un gran locutor, amb experiència en RTVE.


Daniel Repiso, amb el seu web www.territoriohockey.com és un dels més instruïts en la NHL i totes les lligues d'Hoquei Gel, curiós malagueny seguidor incondicional dels Colorado Avalanche, gran orador.


Francisco Javier Muñoz Romero, Advocat de professió, jugador de València Giants, i enamorat dels esports americans, dos viatges a EUA per a seguir en directe la NFL, i la NBA, seguidor de Steelers s'un amant fidel d'estos deportes.


"Fumble en el Hielo" és un programa esportiu que ens fa arribar com cap altre el món del Football Americà tant el que es juga als EUA al màxim nivell la NFL, com el que es juga ací a Espanya amb la LNFA, entreteniment i espectacle. La NHL la veritat sobre el gel també és protagonista, una de les majors lligues professionals dels EUA comptada al detall, i com no seguim l'evolució també de tot el que ocorre en l'Hoquei Gel Espanyol.


Gènere: Esportiu.