La nova programació per a l'estiu:

Sintonitzan't la 88.8FM i www.mislataradio.com, a les 11h del matí podràs escoltar totes les notícies locals, al nostre butlletí informatiu "Mislata en Punt". A continuació escoltaràs les reemissions dels programes de la vesprada anterior. I a partir de les 17h, estarem en directe amb els programes que et deixem a continuació:

 

JULIOL:

 

HORA

 DILLUNS    

 DIMARTS  DIMECRES      DIJOUS  DIVENDRES

 17-18

  TERCER PLATO  LA VARITA MÁGICA  MIL CANCIONES CON NACHO

 

LA CANALETA

PETA

 


 18-19


LA ESTRATEGIA DEL CARACOL

 GOOD R'n'R TONIGHT  SIGUE LA CORRIENTE   CORRED AL CINE, INSENSATOS!  CURIOSITY

 

 19-20

 POLÍTICAMENTE INCORRECTO

 GOOD R'n'R TONIGHT  AL LORO ADN RAP 

COMO ESTÁ EL PATIO 

 

 20- 21

  ALJOFAR   SAC DE GEMECS LAS COSAS DEL QUERER LA RADIO EN COLECTIVO  SWEET SOUL T'OFERIM LES NOTÍCIES DE MISLATA ALS INFORMATIUS 

"Mislata en Punt"


"Mislata en Punt" és l’espai informatiu de referència a la 88.8 de la FM. L’objectiu és informar i acostar l’informació local d’una forma propera i senzilla als veïns i veïnes de Mislata, mitjançant un format breu però complet, fomentant l’ús del valencià, on es tracten temes d’àmbit local, dels conjunts esportius del municipi, l’oferta cultural i d’oci i altres temes d’interés social. 


Pots escoltar els informatius a cada hora en punt des de les 11:00 hores fins les 20:00 hores, sintonitzant la 88.8 FM o des del teu ordinador en aquesta web.

 

I recorda que també pots descarregar el podcast del nostre canal Ivoox l'endemà de l'emissió en directe.