La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Valencianos Veletas


Dimarts de 17:05h a 18:00h

 

Director del programa: Luis Barrachina

 

Components del programa: Luis Barrachina, Alba López i Nahuel Miranda/Jaime Roch


    Luis Barrachina(@LBarrachina) i Alba López (@AlbaLopezPons) son estudiants de 1er de Periodisme a la UCH CEU, i ambdues comparteixen la passió per les ones. S’estrenen a Mislata Radio per primera vegada, tot i que ja apunten maneres d’arribar a ho més alt del periodisme valencià.


Valencianos Veletas és un espai radiofònic que pretén donar veu a aquells joves valencians que per alguna raó han emigrat a l’estranger. Pot ser cercant treball, eixides professionals o simplement per guanyar diner... En qualsevol cas, si li agrada viatjar no es perda aquest programa perquè cada dimarts, Alba López i Luis Barrachina donaran pas a l’invitat de la setmana, qui contarà les seus vivències fora de la Terreta.

 

A més a més, comptarem amb la companyia de Nahuel Miranda i Jaime Roch, dos valencians de naixement que recolliran les històries més virals dels últims set dies. 

 

I en Valencianos Veletas també ens comprometem amb el panorama laboral de l’Horta. Per això, oferirem informació laboral per tots aquells que encara permaneixen en València. 

 

Facebook: https://www.facebook.com/valencianos.veletas

Twitter:  @VdeVeletas

Génere en que se classifica: Viatges, històries, treball.