HOY COMIENZA EL CAMBIO

Dimecres de 18.05 a 19.00 hores.

 Directora del programa: Sara Meca

Sara Meca és psicòloga especialitzada en Conductes Addictives i Psicologia Clínica, acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs, Col. NºCV-10767 com a Psicòleg General Sanitari. Tota la seua trajectòria professional està vinculada a la prevenció en centres educatius i intervenció Clínica en jóvens i adults amb problemes d’Addicció, Patologia dual, Problemes Emocionals i de Conducta de manera individual, grupal i familiar.

 Mª.Desamparados. Z. Pardo és Llicenciada en Ciències de la Informació, col·labora amb l’equip del gabinet, s’encarrega de la imatge corporativa, comunicació interna i relacions amb els mitjans. Informa de l’actualitat en temes d’intervenció i aporta el seu entusiasme i experiència en les tasques de comunicació.

 “Hoy comienza el cambio” és un programa que acompanyarà els oients en les seues cases per a aclarir-los dubtes que puguen tindre respecte del món de les addiccions a fi de generar esperança i buscar solucions als problemes socials. Noves Addiccions del Segle XXI: addicció al sexe, a les compres, al treball, a l’exercici, al joc, a les noves tecnologies, etc. Dirigit a un públic generalitzat preocupat per temes de problemàtica social.

 Gènero: Psicològic